Cautati pe blog ce va trebuie

7 apr. 2011

VINDECARE MONTURI-Tratamente naturiste


 Comenzi dorinanecsa@gmail.com


yucca antiartritic
MONTURI
Dati o radacina de hrean pe razatoare si puneti-o intr-o sticla cu gatul mai larg sau un borcan, apoi turnati 1/2 l spirt sanitar. Inchideti recipientul bine si lasati la macerat compozitia 2-3 zile, agitand sticla din cand in cand.

CERCEI DIN ARGINT, 35 LEI -PE BANNER

 Dupa aceea luati o bucatica de vata, udati-o cu spirt si aplicati-o pe monturi. Puneti deasupra un leucoplast, ca sa fixati vata, si bagati piciorul intr-o punga de plastic. Hreanul nu se scoate din spirt. Aceasta operatie se face seara, inainte de culcare. Pansamentul se pastreaza cat mai mult, chiar si pana dimineata, daca se suporta. Durerile vor inceta, monturile incep sa se micsoreze, iar degetele revin in pozitia normala. Tratamentul se continua cat e nevoie. Pe timpul zilei, puteti aplica un unguent cu galbenele. 

BIJUTERII DE ARGINT, DE LA 28 LEI, SI GABLONZ MODERN

Vizitati: a. http://vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste. b. http://energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina c. http://shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine