Cautati pe blog ce va trebuie

7 apr. 2011

VINDECARE ORICE BOALA DE PLAMANI

 O carte buna, electronica, cu retete naturiste, pe CD, 10 lei. click:carte naturista cu vindecari 100%
 Comenzi dorinanecsa@gmail.com




Click: Branturi cu magneti maseaza talpile 

Retete pentru orice fel de boli
de plamani, inclusiv cancer
1. Ingrediente: 2 kg miere albine de salcam, 8 galbenusuri proaspete, 500 ml alcool de 90-95gr., 300 g hrean ras prin razatoarea fina, zeama de la 6 lamai.

Muzica buna pe CD cu 10 lei. Click aici
2. Se amesteca 1 kg miere de albine poliflora( de brad daca gasim) cu 25 g laptisor de matca. Se ia cate  o lingura in care se pun 20 picaturi tinctura de propolis, de trei ori pe zi. Acest amestec vindeca si alte boli si este un puternic antiinfectios si antiviral. Se foloseste si in tratamentele anticancer si are efecte de regenerare a organelor interne.

ARGINT IEFTIN, CHIHLIMBAR PENTRU TIROIDA
CLICK PE BANNER 
TAXE POSTALE ZERO AZI AI MAINE NUMAI PE BANNERE
3. PENTRU BOLI DE PLAMANI ESTE BUNA PLAMANARICA, LUMANARICA SI GRINDELIA. 

4.OBLIGATORIU SE BEA CEAI DE NALBA MARE DE GRADINA, DE PREFERINTA TULPINILE SI SEMINTELE uscate in casa, toamna, FIERTE IN PUTINA APA, 2-3  MINUTE. SE IA O LINGURA LA FIECARE MASA. CURATA PLAMANII SI REGENEREAZA.



Ansa SI PENDUL pentru gasit comori
Bijuterii din argint ieftine.
Carti de ghicit.
Tratamentul este valabil pentru toate bolile pulmonare, fie ele cancerigene sau necancerigene, precum si dupa interventiile chirurgicale, indiferent de complexitatea acestora. Este foarte eficient. Se aplica timp de 2-3 luni, cu o pauza de o luna, dupa care se va repeta.
Cautati pe acest site si tratamentul pentru emfizemul pulmonar.
Vizitati: a. http://vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste. b. http://energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina c. http://shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine