Cautati pe blog ce va trebuie

8 aug. 2011

Gastrita sau virus stomacal?

Virusul stomacal cauzeaza inflamarea intestinelor, iar cele mai frecvente simpotme sunt starile de voma, febra si dereglarile stomacale. In termeni medicali se numeste gastroenterita virala si este o afectiune contagioasa.
Virusul stomacal produce deshidratari rapide, iar pentru copii si batrani este foarte periculos. Afecteza mai intai intestinul subtire si astfel apar dereglarile stomacale.
Exista persoane care pot transmite gastroenterita virala chiar daca tocmai a terminat tratamentul medicamentos, pentru ca acesta este inca prezent in organism timp de doua saptamani dupa recuperare.
Cea mai periculoasa complicatie a acestei afectiuni este deshidratarea, care se produce rapid. Astfel, persoanele afectate au gura uscata, simt in permanenta starea de sete, nu pot plange, sunt slabiti si devin chiar incoerenti, in cazurile severe.

CLICK: PROPOLIS IEFTIN
Tratamentul pe baza de antibiotic este cel mai eficient si des utilizat pentru indepartarea virusului. Mai mult, lichidele joaca un rol vital, deci ceaiurile foarte multe sunt absolut necesare. Specialistii recomanda ceaiuri calde de menta o data la 15 minute pentru cazurile severe.
Evita citricele sau produsele lactate, care iti pot acutiza sensibilitatea stomacala. Alimentatia va fi atent urmarita. Astfel, se recomanda painea prajita, sticks-urile, pastele, orezul sau bananele. Evita prajelile si opteaza pentru fierturi, cu putina sare.
Cel mai comun regim pentru aceste afectiuni este format din banana, orez, mar si paine prajita. Acestea sunt alimentele pe care le vei consuma cu preponderenta cateva zile, pentru evitarea complicatiilor.
SE IAU: PROPOLIS SUB FORMA DE TINCTURA, CATE ZECE PICATURI PE UN PIC DE PAINE SAU CARTOF FIERT, GRINJTUSS SUB FORMA DE PASTILE, GRINDELIA SI ARGILA IN APA, CEVA MAI MULTA.

INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://moldovacimislia.blogspot.com/ legi care va despagubesc pentru bunicii veterani de razboi sau deportati sau refugiati b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine