Cautati pe blog ce va trebuie

9 aug. 2011

Branturi pentru reflexoterapie

Pentru cei ocupati sau foarte plimbareti exista reflexoterapia la purtator. A aparut un nou tip de branturi cu magneti, pe care le puneti in incaltaminte si nu mai aveti nevoie de reflexoterapeut. Talpile pot fi ajustate prin taiere pentru a corespunde marimii papucilor dumneavoastra.
Sunt stimulate cele 36 de zone reflexogene din talpa piciorului, ajutand la pastrarea sanatatii, slabire, detoxifiere, echilibrare hormonala, tratarea durerilor lombare, menstruale si multe altele.  Costa INTRE 23 LEI  SI 60 de lei.
Talpile pot fi ajustate prin taiere pentru a corespunde marimii papucilor dumneavoastra.


Sunt stimulate cele 36 de zone reflexogene din talpa piciorului, ajutand la pastrarea sanatatii, slabire, detoxifiere, echilibrare hormonala, tratarea durerilor lombare, menstruale etc.
Comenzi pentru branturi pe banner



Talpile pot fi ajustate prin taiere pentru a corespunde marimii papucilor dumneavoastra.

Sunt stimulate cele 36 de zone reflexogene din talpa piciorului, ajutand la pastrarea sanatatii, slabire, detoxifiere, echilibrare hormonala, tratarea durerilor lombare, menstruale



YUCCA ANTIARTRITIC PUTERNIC
INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://moldovacimislia.blogspot.com/ legi care va despagubesc pentru bunicii veterani de razboi sau deportati sau refugiati b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e.