Cautati pe blog ce va trebuie

10 aug. 2011

Vindecare hepatita si psoriazis

Reteta din patru radacini


PE BANNER-set complet din argint placat cu aur

Cu acest tratament s-a vindecat o cititoare din Magurele - Prahova de hepatita acuta si psoriazis. Iata reteta:
Mod de preparare: In 3 l de apa se pun la fiert 3 lingurite de radacina de dud maruntita (Morus alba) si cate 1 lingurita din radacinile urmatoarelor plante: maces (Rosa canina), pir (Agropurym repens) si urzica vie (Urtica dioica). Se lasa sa fiarba la foc mediu pana cand mai ramane 1 l de apa, dupa care se da deoparte vasul, se adauga jumatate de lingurita de iarba de rostopasca si se lasa sa se raceasca, dupa care se filtreaza.
Administrare: se consuma 1 l de preparat pe stomacul gol, pe parcursul unei zile, iar a doua zi se face o noua portie (intotdeauna se consuma ceai proaspat). In cazul ascitei, se face tratament pana abdomenul ajunge la volumul normal, dupa care se face o pauza de doua saptamani si apoi se reia.
Pe timpul tratamentului se tine regim sever (far
a carne, grasimi, alcool, prajeli) si se recomanda odihna absoluta la pat in primele doua-trei saptamani.
. Tratament cu pedicuta, obligeana si cataplasme cu coada-calului


PE BANNER- ARGINT LA PRET  REDUS
Pedicuta (Lycopodium clavatum) - o planta amara, extrem de eficienta in tratamentul hepatitei si cirozei - si obligeana (Acorus calamus) - o planta aromatica foarte complexa ca actiune terapeutica. Tratamentul este eficient in hepatita virala A si B, in ciroza, in cancerul hepatic, precum si contra hemangioamelor pe ficat. Este important de retinut ca pedicuta (una dintre cele mai puternice plante anti-alcoolice cunoscute) face cura extrem de eficienta si pentru persoanele care si-au distrus ficatul prin consumul repetat de alcool.
Mod de preparare si administrare: Reteta 1 - Ceai de pedicuta: intr-o cana de apa se pune 1-1 1/2 lingurita de pedicuta maruntita si 2 lingurite de frunza de urzica. Se bea o cana dimineata pe stomacul gol si o cana seara, cu jumatate de ora inainte de masa. In cazul in care este contraindicat aportul de lichide, se foloseste pulberea din aceleasi plante. Se amesteca 1 lingurita de pulbere de pedicuta cu 2 lingurite de urzica si se administreaza aceasta cantitate de planta in doua reprize, pe stomacul gol, dimineata si seara.
Reteta 2 - Macerat la rece de obligeana: 1 lingura de radacina maruntita se pune seara la macerat in 250 ml de apa rece. A doua zi dimineata se strecoara si se beau cate 2 linguri, cu o jumatate de ora inainte si dupa mesele principale, adica de sase ori pe zi.
VINDECATI-VA CU ULEIURI PARFUMATE DIN PLANTE: Uleiuri/Esente aromaterapi
Reteta 3 - Cataplasme cu coada-calului: 2 pumni de planta se pun intr-o sita, deasupra unei oale in care se fierbe apa, astfel incat planta sa fie atinsa numai de aburi. Cand se inmoaie si devine fierbinte, se pune intr-o carpa de bumbac sau tifon, apoi se aplica pe locul ficatului, Regim: multa urda de vaca, iaurt, paine prajita, foarte multe fructe. In urma acestui tratament, am mers la control si medicii au fost foarte mirati, constatand ca unul din hemangioame a disparut, iar celalalt s-a micsorat. Acum, cand va scriu, ma simt foarte bine. Mi-am facut de curand o ecografie si hematoamele au disparut.
4. Infuzie din: crusin, pastai de fasole (depurativ), isop, mesteacan, musetel, papadie, porumb, schinel, sulfina, cimbru, coada-soricelului, izma, catina alba (fructe), trifoistea de balta (stimuleaza functiile hepatice), levantica (antiseptica, mareste secretia biliara si diureza), pedicuta (si comprese), muguri de alun, cimisir (antiviral), tintaura, pufulita cu flori mici (se poate folosi si pulbere de pufulita amestecata cu anghinare, care se tine sub limba 10 min. si apoi se inghite cu apa - pe stomacul gol de 3-4 ori/zi in cure de min. 2 saptamani), turita-mare, galbenele, cimbrisor, sunatoare in asociere cu : patlagina, coada--calului si traista-ciobanului.
Pentru eliminarea pietrelor de la ficat, siropul de sfecla rosie face minuni. Se taie 5-6 sfecle si se fierb inrt-un litru de apa, la foc mic, pina apa se ingroasa.
Se beau cu inghitituri mici cite 150ml, de citeva ori pe zi, timp de 2 luni
VINDECATI-VA CU ULEIURI PARFUMATE DIN PLANTE: Uleiuri/Esente aromaterapie 

INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://moldovacimislia.blogspot.com/ legi care va despagubesc pentru bunicii veterani de razboi sau deportati sau refugiati b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine