Cautati pe blog ce va trebuie

13 aug. 2011

TRATAMENTE PROBLEME HEPATICE CU LILIAC

Din punct de vedere fitoterapeutic, de la arbustul liliac se folosesc, pe lângă flori, şi frunzele, mugurii şi scoarţa, care au efect vasodilatator, tonic, antireumatic şi astringent.
Infuziile preparate din flori uscate de liliac atenuează stările de disconfort hepatic (balonări, stări de vomă, dureri sub coaste), stimulând producţia de bilă. În plus, florile pot fi de folos şi în probleme respiratorii (tuse şi bronşită).

Mod de administrare
O linguriţă de flori uscate de liliac la o cană cu apă, este indicată în problemele hepatice, în stări febrile, diabet, gută şi în caz de colici. Se  mai foloseste si pentru reducerea inflamatiei ganglionilor limfatici.


INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine