Cautati pe blog ce va trebuie

21 aug. 2011

Regenerarea nervilor. Parkinson, Alzheimer

Tratamente pentru Parkinson, Alzheimer, boli de nervi
Pentru fiecare tesut sau organ din corpul nostru exista, in natura, regenerante. De altfel citatul biblic: " Eu nu doresc moartea celui ce moare" inseamna ca totul se poate repara si ca natura ofera remedii pentru orice defectiune a corpului nostru. Nervii sunt si supusi degenerarii si pentru ei s-a creat Macrisul iepurelui. 
YUCCA ANTIVIRAL SI ANTIARTRITIC-CLICK IEFTIN SI BUN
Parte a celebrei retete anticancerigene ESSIAC, macrisul iepurelui poate sa regenereze tesutul nervos si sa amelioreze sau sa vindece dementa senila sau Parkinson. Daca se asociaza cu Vinca Minor(saschiul), verbina, laptisorul de matca si drojdia de bere, si un pahar de vin cu miere fiarta in el(pentru circulatie), sigur boala poate fi stopata. Se face tinctura din planta proaspata DE MACRISUL IEPURELUI. 
yucca antiartritic



SET DIN ARGINT CU OLIVINA - PRET 168-120 LEI CU REDUCERE DE 20%, transport gratis si cadou la fiecare 100 lei-PE BANNER



INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine