Cautati pe blog ce va trebuie

31 oct. 2011

IDEI DE CADOURI TERAPEUTICE

Pietrele semipretioase, argintul si aurul au proprietati de vindecare. Este recunoscuta apa cu argint coloidal pe care o folosim pentru dezinfectat apa de la robinet. Se stie ca argintul distruge microbii, pietrele de agat vindeca timiditatea, chihlimbarul este foarte bun pentru hipertiroidism.
Am gasit un site cu oferta la aceste produse.  Pe site sunt uleiuri parfumate cu puternic efect anitbacterian si branturi pentru reflexoterapie. Uleiul este chiar eficient. Branturile trebuie plimbate, prin casa, 15 minute zilnic.



BIJUTERII UNICAT
INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine