Cautati pe blog ce va trebuie

1 nov. 2011

PAINE CU MERE FEMENTATE IN APA

Luati un borcan curat, taiati doua mere felii, fara sa aruncati coaja sau cotorul, le puneti in borcan, umpleti borcanul cu apa, asezati capacul pe borcan, si il puneti undeva la lumina si soare… si asteptati si asteptati… cam 3-5-7 zile. Cand va amintiti, scuturati energic borcanul, ca sa se oxigeneze apa. Asta e tot. Dupa cateva zile, apa fermenteaza, face bule si miroase frumos, a mere. Gustul e bland, usor acidulat, usor dulce. Ca sa verificati daca are drojdie activa inauntru, luati 15g apa si amestecati cu 15g faina. In mod fericit, in mai putin de 12 ore isi dubleaza volumul. Intretinerea e simpla: din cand in cand, aruncati merele din borcan si inlocuiti-le cu mere proaspete. Borcanul se poate pastra in frigider, si atunci “hranirea “ poate fi facuta la un inteval mai mare de timp.

Formula totala:


- Faina alba, tip 000: 198 g

- Faina alba, tip 550: 158 g

- Faina integrala: 40 g

- Apa fermentata de mere: 266 g

- Sare: 8 g
  • COLIER DE ARGINT CU 80 LEI


  • INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine