Cautati pe blog ce va trebuie

7 nov. 2011

Omori microbii, moare cancerul

1.Royal Rife a descoperit in 1930 ca un microb provoaca cancerul (el nu a fost primul, insa a fost primul care a adus dovezi irefutabile), a vindecat cancerul omorand microbii din celulele canceroase. Tratamentul perfect de cancer nu ar trebui sa omoare celulele canceroase, lucru care in general creeaza inflamatii, ci sa elimine numai microbii din celule pentru ca acesti microbi sunt cei care blocheaza transportul de electroni la celula si ciclul Krebs. Celulele canceroase sunt victime inocente ale microbilor si daca acestora li se da oportunitatea ele se pot transforma din nou in celule normale.Sunt cunoscute mai multe substante din strugurii negri, rosii si violeti care s-au dovedit a omori celulele canceroase si este de asemenea cunoscut faptul ca microbii nu pot supravietui la concentratii mari de suc de grepfruit. Nu este cunoscut inca daca cura de grepfruit omoara numai microbii sau si celulele canceroase.
2. Cele mai multe din cele peste 300 de tratamente alternative de cancer se folosesc de eliminarea celulelor canceroase. Se foloseste de exemplu graviola (fructa din Amazon), paw paw, letrile (Vitamin B17 artificiala sau din samburi de caise amare) si multe altele.
Desi aceste tratamente care au la baza eliminarea celulelor canceroase sunt foarte bune, ele au un mare dezavantaj. In timp ce substantele folosite omoara incet celulele canceroase, sistemul imunitar este involvat si se pot creea inflamatii si umflaturi in acest timp (cu exceptia la letrile, vitamina B17)
Atunci cand letrilele omoara o celula canceroasa aceasta se intampla imediat. Tratamentul cu letrile functioneaza la pacienti de cancer in stadiu avansat bine numai intravenos,

ProNat



ULEIURILE SUNT SI DEODORANTE SI TRATAMENT 4,8 lei
INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine