Cautati pe blog ce va trebuie

30 nov. 2011

Dieta cu grepfruit



  • COLIERE CU PIETRE TERAPEUTICE
    COLIER DE ARGINT CU 80 DE LEI
    POT SPUNE CA AM INCERCAT DIETA CU GREPFRUIT SI E FOARTE BUNA!
    Pentru slabire se recomanda atat alimentatia disociata, ori pe zile ori pe mese, cat si consumul unei jumatati de grepfruit inainte de fiecare masa cu o jumatate de ora. Alimentatia disociata inseamna sa mancam la o masa numai proteine, la o masa numai carbohidrati ( cartofi, paine putina, paste fainoase, fulgi de cereale), la o alta masa numai fructe si legume. Interzis cu desarvasire, este sa asociem carbohidratii cu proteinele( lapte, carne, oua, peste).
    Inainte de fiecare masa se consuma un grepfruit, care este si anticancerigen si contine enzime care determina arderea grasimilor, dizolvarea colesterolului si schimbarea metabolismului. Grepfruitul are  multa vitamina C, nu are calorii, iar cel de culoare rosie contribuie la absorbtia vitaminei A.
    ProNat
    Cu aceasta dieta se pierde grasimea in ritm lent, fara a crea alte probleme de sanatate. Pacientii unui spital care au participat la un studiu al efectelor acestei diete au constatat ca au pierdut 2-5 kg in trei luni. Grepfruitul este un detoxifiant natural care ajuta ficatul si problemele digestive si are si proprietati antimicrobiene. El stimuleaza vindecarea reface vasele de sange, oasele si alte tesuturi. Impiedica formarea de pietre la rinichi sau vezica biliara.

    INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente ,  naturiste sigure si verificate. c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina