Cautati pe blog ce va trebuie

25 nov. 2012

In atentia bolnavilor de cancer

PLANTE SI PRODUSE NATURISTE IEFTINE

Caz real copiat de pe un site: 
"Buna functionare a sistemului limfatic depinde de MISCARE, altminteri sistemul limfatic cade! Si deci: sarituri la coarda mai putin (din cauza ca la chimio se pierde densitate osoasa tot de la carenta de vitamina D si calciu – care calciu insa se gaseste masiv in varza de orice soi. paranteza – la femeile din Polonia incidenta cancerului la san este cu 75% mai redusa fata de media globala – explicatia: fetele mananca de mici varza acolo si de aceea la maturitate nu au nici probleme cu greutatea), mers pe bicicleta medicinala, presopunctura.

       Normal ca alimentatia vie si in primul rand rugaciunea la Dumnezeu si dorinta celor din jur de a ajuta conteaza enorm. 

Branturi cu magneti pentru reflexoterapie

         Mai departe, ca vorbeam de isop: el actioneaza si ca un citostatic natural – intareste capilarele diminuand permeabilitatea lor asa ca boala e tinuta mai bine in chingi. Personal am putut vedea ce inseamna isopul – cand am scapat de o urticarie urata doar cu acest ceai.  Nu mai zic si de bai de sezut cu coada soricelului foarte eficace ptr femei si ptr a preintampina afectiuni acolo! Va spun ca transpiratia sotiei mele mirosea ca o floare iar scaunul era ca al unui copil: fara miros urat, deschis la culoare. Dar am ajutat-o, am stat cu ochii pe ea! Isopul nu a fost singurul ceai: pe parcursul zilei ii mai dadeam si de coada calului, si de soc – fiindca trebuie sa transpiri (pielea e al treilea rinichi) – am dus-o si la sauna! 
         Vitaminele sunt si ele foarte indicate in cancer. Acum, in timpul iernii, vitamina C, chiar si de sinteza da rezultate excelente in raceli si in cresterea imunitatii. Mai mult, vitamina C este singurul component al cristalinului si al glandelor suprarenale. 


La final analizele erau mai mult decat perfecte!

Albul ochiilor stralucitor, forta fizica, silueta

frumoasa, parul crescut la loc. 
Si totusi alimentatia ne vindeca sau ne imbolnaveste!

BIJUTERII SI CADOURI UNICAT
INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina