Cautati pe blog ce va trebuie

28 nov. 2012

Tratament pentru inima si rinichi cu seminte de dovleac


BIJUTERII IEFTINE SI CADOURI UNICAT


- Seminţele de dovleac sunt una dintre cele mai bune surse de zinc. Această substanţă este recomandată în special adolescenţilor, când le apar coşuri, seboree sau mătreaţă. De asemenea, este indicat bărbaţilor până la vârsta a treia, mai ales al celor ce suferă de afecţiuni ale prostatei (se poate folosi dovleac în tratamentul adenomului de prostată datorită conţinutului de zinc şi al efectului diuretic pe care îl are dovleacul). Este suficient 20 de seminţe pe zi dimineaţa înainte de masa de prânz pentru a-i oferi organismului necesarul zilnic de zinc. Seminţele participă în special la reacţia imunitară a organismului, la fabricarea materialului genetic, la fabricarea spermei şi la creşterea fătului. Consumul zilnic de seminţe de dovleac previne apariţia calculilor renali şi afecţiunilor prostatei.

YUCCA ANTIARTRITIC

- Seminţele constituie şi o excelentă sursă de magneziu. Acesta participă la mineralizarea osoasă, la sănătatea dinţilor şi la funcţionarea sistemului imunitar, contribuie la menţinerea unui sistem cardiovascular sănătos şi preîntâmpină atacurile de inimă, împiedică formarea depunerilor de calciu, a calculilor renali şi biliari.
- Alte substanţe importante conţinute de seminţele de dovleac sunt acizii linoleici esenţiali omega-6 de care organismul are nevoie pentru buna funcţionare a sistemului imunitar, circulator şi hormonal.
- Seminţele de dovleac sunt şi o bună sursă de cupru care este necesar absorbţiei şi utilizării fierului în formarea hemoglobinei. El face parte din numeroase enzime care participă la protecţia contra radicalilor liberi.
- Seminţele de dovleac conţin mult fosfor, acesta fiind util pentru mineralizarea oaselor şi a dinţilor. Diminuează riscul formării calculilor în organism.

Comandati: CREMA CICATRIZANTA SI REGENERANTA CU PLANTE MEDICINALE

INFORMATII UTILE: a. http://www.vindecarenaturista.blogspot.com -gasiti tratamente naturiste sigure si verificate. b. http://www.deportatirefugiati.blogspot.com legi si indicatii pentru obtinere de despagubiri b. http://www.omulrazator.blogspot.com/ - bancuri c.http://shoppinglinkmania.blogspot.com/2009/03/la-magazinul-on-line-gasiti-orice.html d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina