Cautati pe blog ce va trebuie

1 dec. 2012

TRATAMENT PENTRU BOLI DE Pancreas

Tratamente naturiste pentru bolile de Pancreas
YUCCA ANTIARTRITIC
Cauzele ce duc la tulburări pancreatice sunt: alcoolismul cronic - implicat în special în pancreatita cronică; litiaza biliară, litiaza canalului Wirsung - cauza principală a pancreatitei acute; traumatisme; infecţii virale; hipertrigliceridemia; hipercalcemia; tumorale; congenitale.

Comandati: Branturi cu magneti pentru reflexoterapie
Intrucit radacina de obligeana vindeca aproape toate afectiunile pancreasului, ajuta si in diabet. Se lasa 1 ceasca cu apa race pe timpul noptii cu 1 lingurita rasa de radacina de obligeana, se incalzeste usor a doua zi, se filtreaza si se bea cite 1 inghititura inainte si dupa fiecare masa, adica 6 inghitituri pe zi. Aceste 6 inghitituri vor fi resimtite de catre fiecare diabetic ca binefacatoare.

Comandati: CREMA CICATRIZANTA SI REGENERANTA CU PLANTE MEDICINALE

Frunzele si mladitele de soc sunt si ele indicate sub forma de ceai in diabet. Doar socul este una dintre plantele cele mai vechi din medicina populara.
Buna pentru pancreas este si turita-mare impreuna cu socul, care are efect depurativ.

INFORMATII UTILE: http://aparatecasnicebune.blogspot.ro/-cum aleg electrocasnicele
http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine