Cautati pe blog ce va trebuie

25 mai 2013

iN SFARSIT O CREMA BUNA, NATURALA, FARA PARABENI

Cremele care se comercializeaza prin magazinele de cosmetice sunt, in general, periculoase si facute sa aiba doar efect de moment. Sunt de principiu ca natura vindeca si cum, putini dintre noi nu sunt expusi pericolului bolilor de piele si formarii melanoamelor, care oricand pot degenera in cancer generalizat, consider ca este necesar sa ne ferim cat putem de substantele chimice care ne ajuta doar de moment, si sa apelam cu incredere la beneficiile plantelor. Ce mai buna solutie, esste o crema bazata numai pe ingrediente naturale, care protejeaza de efectul daunator al radiatiilor solare si nu numai. 
Doamnelor, cu crema asta va puteti da pe tot corpul si va feriti de boli de piele, melanoame si ciuperci! Si costa putin: 7,14 lei.
E zic ca vara este buna si la plaja.
Unguent cicatrizant 40g - Nera Comercial
Click aici: CREME NATURALE REGENERANTE NUMAI cu plante medicinale
Ingrediente: extract de lumanarica, cicoare, sunatoare, patlagina, lavanda si coada soricelului, ulei de masline extravirgin, ulei de floarea soarelui presat la rece, ceara, miere de albine, ulei volatil de lavanda.
Proprietati: cicatrizant, tonic, antiseptic, stimuleaza refacerea tesuturilor.
INFORMATII UTILE: a. http://aparatecasnicebune.blogspot.ro/ sfaturi antitepari
http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina e. http://www.shoppinglinkmania.blogspot.com - gasiti magazine cu produse ieftine