Cautati pe blog ce va trebuie

28 aug. 2013

Aghinarea reduce colesterolul si acidul uric din sange


martisoare si margele. oferta, bonusuri
Anghinarea este un panaceu, care poate fi recomandat în tratamentul unor afecţiuni întâlnite frecvent. În plus, anghinarea nu are efecte secundare şi nici contraindicaţii. „ Un remediu excelent pentru ficat şi rinichi. Preparatele din anghinare au efecte benefice în afecţiunile grave ale ficatului precum insuficienţa hepatică, hepatita, ciroza, calculii biliari, deoarece stimulează producerea şi eliminarea secreţiei biliare. Terapia cu infuzie şi cu pulbere de anghinare ajută la metabolizarea colesterolului la nivel hepatic, creşte debitul urinar şi elimină acidul uric din organism. Datorită proprietăţilor diuretice, ceaiul de anghinare este indicat în tratamentul unor afecţiuni cronice, precum nefrita. Efectul diuretic al plantei contribuie la eliminarea ureei şi a substanţelor toxice de la nivelul rinichilor şi al ficatului. Bolnavul trebuie să stea culcat pe partea dreaptă, timp de o jumătate de oră, după ce a luat anghinare.  În terapia cu pulbere se foloseşte câte 5 g de plantă, de 3-4 ori pe zi; doza se ţine sub limbă, apoi se înghite cu apă. Cura durează 20 de zile. 

argint cadou                               SET DIN ARGINT 98 LEI- PE BANNER


vanzari diverse

Eficientă pentru digestie Infuzia de anghinare are efecte foarte bune în afecţiunile tubului digestiv: colite, enterocolite, constipaţie şi în stimularea poftei de mâncare.  Ceaiul de anghinare este la fel de eficient şi în tratarea afecţiunilor cauzate de diverse medicamente, radiaţii, alcool, colesterol şi de obezitate. Orice preparat de anghinare este un bun adjuvant în unele afecţiuni ale inimii: hipertensiune, ateroscleroză şi angină pectorală.

SITE-URI DE VIZITAT 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI 2. http://aparatecasnicebune.blogspot.ro/ d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina