Cautati pe blog ce va trebuie

30 iul. 2015

tratamente de vara, pentru hipertiroidism

Atentie la riscuri. Vara e mai greu pentru cei cu hipetiroidism. Nu uitati de calmante. Adica multa, multa talpa gastii. Nu-i voie ca la tiroida sa-i fie prea cald.
Lycopus De la lycopus europaeus se folosesc mugurii infloriti in tratamentul hipertiroidismului usor datorita continutului de fluor. De asemenea frunzele plantei au aplicatii terapeutice in medicina traditionala populara. Ele sunt folosite mai ales pentru uz extern sub forma de cataplasme locale in tratamentul ranilor.


Lant placat cu aur, barbatesc, unul plus unul gratis, 
68 lei, minus 20% pe banner 
Argint ieftin pe BANNER

Talpa gastii 5-10 picaturi in apa multa, cam jumatate de litru. Se bea toata ziua.
Roinita 10 picaturi in 3-4lingurite de apa, dimineata, pe stomacul gol. Ajuta si la bolile de stomac si intestine asociate, de obicei cu hipertiroidismul. Calmeaza nervii de la stomac.
ATENTIE!!! Acest tratament se face in faza de debut a bolii. Daca hipertiroidismul trece in Basedow, atunci tratamentul nu mai contine numai aceste trei plante.

SITE-URI DE VIZITAT 1. http://plantemedicinaleimagini.blogspot.ro/ 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina