Cautati pe blog ce va trebuie

28 ian. 2016

Vindecare Emfizem pulmonar


Sănătate
Tratamente naturiste contra emfizemului pulmonar

Tratamente naturiste contra emfizemului pulmonar


Bijuterii ieftine din argint, 
aur si inox si branturi de automasaj

Emfizemul se caracterizează, din punct de vedere clinic şi anatomopatologic, prin dilatarea alveolelor pulmonare, creşterea spaţiilor interalveolare, atrofia şi sclerozarea treptată a pereţilor aortei pulmonare şi a unei părţi din ţesutul pulmonar elastic.
Clinic se constată o distensie (creştere în volum) a plămânului, care apare umflat în permanenţă.
În general, boala este considerată o bronhopneumopatie cronică obstructivă.
Boala poate fi ereditară sau este provocată de prezenţa unor poluanţi din mediul înconjurător, mai ales în zonele industriale şi în centrele urbane cu trafic rutier intens, frecventate de autovehicule neverificate şi cu carburanţi de proastă calitate. Un rol important îl are fumatul, care favorizează atrofierea alveolelor pulmonare din cauza acţiunii corozive a nicotinei.
Este mai frecventă la bărbaţii fumători, la persoanele în vârstă de peste 50 de ani sau cu îmbătrânire precoce şi la persoanele cu anumite profesii care supun plămânii la supradistensie mecanică (suflători în sticlă, muzicanţi la instrumente de suflat şi minerii bolnavi de silicoză sau cu depuneri de praf în plămâni).
Alte cauze declanşatoare sunt datorate unor afecţiuni cronice pulmonare: bronşite, bronşiectazie, astm bronşic de lungă durată, scleroze pulmonare, pneumoconioze, infecţii bacteriene sau virale şi tuberculoză.
Treptat, se instalează dispneea (setea de aer), chiar la eforturi reduse, însoţită de tuse seacă, inspiraţie scurtă şi expiraţie prelungită şuierătoare; expectoraţia devine muco-purulentă.
Tratamentele naturiste vizează vindecarea bronşitelor cronice, a astmului bronşic, tusei, tuberculozei şi combaterea infecţiilor pulmonare.
Fitoterapia recomandă un arsenal de proceduri, cu bune rezultate dacă sunt urmărite cu mare atenţie. Acestea trebuie să înceapă cât mai devreme posibil pentru a evita evoluţia bolii şi complicaţiile severe.
Sunt indicate infuzii, decocturi, tincturi, uleiuri, siropuri preparate din:
- flori de lavandă şi lumânărică;
- flori şi frunze de podbal;
- frunze de plămânărică;
- herba de cimbru de cultură, cimbrişor, turiţă mare, pedicuţă, talpa-gâştei, traista-ciobanului şi urzica vie;
- muguri de alun şi brad;
- amestec din flori şi frunze de podbal - câte 30 g frunze de pătlagină, 30 g rădăcini de ciuboţica-cucului, 15 g rădăcini de lemn dulce, 15 g (2-3 linguri amestec la 250 ml apă clocotită şi se bea câte o lingură la 2-3 ore, într-o cură de 7 zile).

Bijuterii ieftine din argint, 

aur si inox si branturi de automasaj

Regimul alimentar

TOATE BIJUTERIILE DIN ARGINT SAU AUR, DIN POSTARILE CU BANNER AU PRETUL MAI MIC CU 30%
Colier argint cu sfere costa numai 50 de lei si are reducere 30 % bonus

Cruciulite din argint cu lant din argint de la 68 lei in
sus. Se aplica reducere la orice, de 30 %.

Potcoava din argint cu lant din argint cu noroc 58 minus 30 % din pret
Galerie foto:
SITE-URI DE VIZITAT 1. http://plantemedicinaleimagini.blogspot.ro/ 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina