Cautati pe blog ce va trebuie

17 nov. 2016

Lemnul dulce-cortizon natural

DA CLICK!!! BVLGARI IEFTIN
Bvlgari Omnia Crystalline Eau de Toilette pentru femei  

Lemnul-dulce - cortizonul natural
.






Este o denumire cumva nedreapta pentru aceasta planta, care in multe cazuri face mai mult pentru sanatate decat cortizonul. Acesta din urma este un medicament cu actiune hormonala, care ajuta la 

reducerea inflamatiei din corp, combate reactiile alergice si ne ajuta sa suportam mai usor stresul. Din

 cortizon au fost obtinuti niste derivati, asa numitii corticoizi, care sunt folositi pentru tratarea alergiei, a bolilor auto-imune, a reumatismului etc.

Lemnul-dulce contine substante care au aceeasi structura ca si acesti corticoizi, avand o actiune antiinflamatoare si antialergica comparabila cu ale acestora, dar cu efecte secundare mult mai reduse. In timp ce cortizonul predispune la obezitate, scade imunitatea si deregleaza echilibrul hormonal, extractul de lemn-dulce este un stimulent imunitar, ajuta la mentinerea echilibrului hormonal si nu produce in doze normale obezitate sau tulburari de apetit. Mai mult, administrat simultan cu corticoizii, amplifica actiunea terapeutica a acestora si le reduce efectele adverse.
Ca atare, lemnul-dulce este un medicament de nadejde contra reumatismului, calmeaza alergiile si, nu in ultimul rand, ne ajuta sa rezistam mai bine la stresul fizic si psihic.


SITE-URI DE VIZITAT 1. http://plantemedicinaleimagini.blogspot.ro/ 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina