Cautati pe blog ce va trebuie

4 dec. 2016

Cimisirul pentru cancer


calculator Athlon (pc) 270 lei, pe banner



Indicații

Medicina populară

sisteme pcmadd

În medicina populară el este folosit pentru bolile de piele (eczeme pustuloase), gută, reumatism(artrite reumatoide, reumatism cronic), hiperuricemie, parazitoze intestinale, insuficiență hepato-biliară, veruci, seboree, plăgi infectate, icter.

Medicină actuală

În ziua de azi cimișirul este folosit sub forma de decoctului ca febrifug, în afecțiuni hepato-biliare, tulburări de coagulare, trombocitopenii, leucemie.

Cercetări recente

Recent s-a descoperit că cimișirul are puternică acțiune inhibatoare în dezvoltarea culturilor de celule canceroase (alcaloidul buxenină G!). Este benefic în cazurile de cancer cu diferite localizări, inclusiv în cele de cancer în faze avansate:
CLICK PE BANNER PARFUMURI BUNE FOARTE IEFTINE


  • cancerul de piele,
  • cancerul de vezică urinară
  • cancerul de colon.
Extractul etanolic brut de cimisir luptă împotriva virusului imunodeficienței umane HIV, ducând la o întârziere în progresia bolii.
SITE-URI DE VIZITAT 1. http://plantemedicinaleimagini.blogspot.ro/ 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina