Cautati pe blog ce va trebuie

4 dec. 2016

Pedicuta pentru litiaza urinara si pentru o forma de cancer

Litiaza renala si urinara
Se face un preparat astfel:
– 10 linguri de spori de pedicuta se pun in jumatate de litru de vin si se lasa sa macereze vreme de doua saptamani, dupa care se filtreaza
– alte 10 linguri de spori se fierb intr-o cana de vin, se lasa la racit, se filtreaza, dupa care se amesteca cu maceratul
– se iau doua linguri din acest preparat (de preferinta in apa), de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, pana la terminarea preparatului.
In lipsa sporilor, se poate folosi si iarba de pedicuta.
Crampe musculare (carcei), dureri pe locul traumatismelor vechi, spasm renal (insotit de retentie urinara), hipertensiune nocturna, lombosciatica, dureri reumatice
Tratamentul pentru toate aceste suferinte este o “pernuta” umpluta bine cu pedicuta, care se tine pe locul afectat cateva ore.
Suplimentar, se pot face bai partiale (ale zonelor afectate) sau bai totale (ale intregului corp),a cu macerat de pedicuta.
Tableta P10AN01tableta 190 lei pe banner mai jos

Cirozasisteme pcmadd
In ciroza hepatica initiala este indicat un amestec de 3 plante: rostopasca (Chelidonium majus), gentiana (Gentiana asclepiadea) sau armurariu (Silybum marianum) si pedicuta (Lycopodium clavatum) in proportii egale. Se ia jumatate de lingurita rasa de pulbere (obtinuta prin macinare urmata de cernere) din acest amestec, de 3 ori pe zi. Planta se tine sub limba un sfert de ora, dupa care se inghite cu putina apa. Administrarea se face pe stomacul gol.

Observatii privitoare la tratamentul cirozei:
Tratamentul cu plante este necesar sa fie strans corelat cu regimul alimentar, bazat pe alimente netrecute prin foc, mai ales pe fructe si legume proaspete. Vor fi eliminate complet: tutunul, cafeaua, carnea, alcoolul, prajelile, alimentele cu aditivi alimentari, margarina.
Pentru ca tratamentul sa aiba rezultate stabile trebuie mentinut 2 ani continuu, chiar daca analizele arata o redresare completa a situatiei.
Cancer la ficat (metastaze la ficat)
Se face un tratament cu trei plante care alcatuiesc o combinatie redutabila: pedicuta, obligeana (Acorus calamus) si tataneasa (Symphytum officinalis). Cu aceste trei plante se face urmatorul preparat:
– o lingurita rasa de pulbere de pedicuta, una de pulbere de tataneasa (radacina) si una de pulbere de obligeana (radacina) se pun intr-o jumatate de litru de apa si se lasa sa macereze la temperatura camerei de seara pana dimineata.
– dimineata preparatul se filtreaza
– inca o lingurita rasa de pulbere de pedicuta se opareste cu o cana de apa clocotita, dupa care se lasa sa se raceasca si se filtreaza
– in final, se combina cele doua preparate, adica infuzia si maceratul, iar preparatul astfel obtinut se bea in trei reprize, dimineata, la pranz si seara, pe stomacul gol.
Prin acest tratament, asociat cu o dieta adecvata, in 2-3 luni se observa o ameliorare evidenta a starii de sanatate tradusa prin normalizarea apetitului, disparitia durerii si a starii de voma (simptom care poate prezenta o acutizare in prima faza).
sisteme pcmadd
Observatii privitoare la tratamentul cancerului:
Daca acest preparat nu poate fi inghitit din cauza ca genereaza un reflex vomitiv puternic, atunci se mesteca inainte cateva seminte de chimen sau se pune in preparat o picatura de ulei volatil natural de menta
Daca se adauga si trei varfuri de cutit de pulbere de rostopasca, puterea acestui preparat creste considerabil.
In ceea ce priveste regimul alimentar asociat acestui tratament, sunt perfect valabile recomandarile de la ciroza.
Acest tratament poate fi completat si de alte leacuri: pulbere de urzica pentru remineralizare, fructe de padure (catina, macese) pentru vitaminizare, cataplasme caldute cu coada calului si pedicuta pe ficat pentru grabirea proceselor de vindecare si reducerea durerilor, plante amare (armurariu, anghinare, gentiana, tintaura) pentru drenare hepatica si efectul regenerativ asupra celulei hepatice.

SITE-URI DE VIZITAT 1. http://plantemedicinaleimagini.blogspot.ro/ 1. http://licitatii-auctions.blogspot.ro/ - MAGAZINE CU PRETURI MICI d. http://www.energeticahidrogenului.blogspot.com -gasiti solutii pentru reducerea consumului de benzina